onsdag 11 mars 2009

Gossip!?


Nice-to-know skvallret om låtarna och artisterna i Moskva börjar dugga in och har en känsla av att det bara är början, lovar att det dyker upp nya allt efter finalen närmar sig och nerverna kommer upp till ytan.

Vilken är då smaskigast so far, ja inga riktiga mumsiga men känns som ryska och ukrainska artisterna ligger i top just nu.
Största rubrikerna har Anastasia som representerar Ryssland skapat. Först deltog hon i den ukrainska semifinalen, blev diskad p.gr.a. att hennes låt va för lång(30 sekunder??) och sjöng på fel språk(ryska). Hennes manager stämde arrangören av tävlingen och hela finalen var i fara- vet ej varför!
Sedan gick hon och vann den ryska finalen och skandalen är ett faktum för hon är ju ingen riktig ryska utan kommer från Ukraina och så sjöng hon delvis på ukrainska. Hur skall detta låta i Olimpiyski Indoor Arena i Moskvas downtown i maj?


Ukrainska Svetlana har poserat i en herrtiding, glömde t.o.m. kläderna men måste väl hålla med henne att om bilderna är snygga så varför inte!Bedöm själva!




Årets tyske artist visar allt brösten i sin video men sjunger man jazz och är född male så är det ju ok. Fler följer honom känns det som!


Vinnaren i Serbien har blivit mordhotad-bidraget är årets kalkonlåt-nu har väl ändå nån tagit Eurovisionen lite för allvarligt.



Hallå lär det också bli runt israeliska artisterna eftersom den ena är av arabiskt urspung, jag får säga som det står på min T-shirt- Cannot we just all get along!

Grekiske Sakis har redan varit i Moskva och uppträtt på TV, och så träffade han Naomi Campbell- och Kirkorov. Sakis tycks va svag för fotomodeller!!!
Han skall annars använda samma team som låg bakom Dima Bilans koreografi ifjol, vad skall detta betyda, hmmm, kanske en bouzoki och en stavhoppare på scenen?

Georgien har fått besked av EBU att texten måste ändras-WE DON’T WANNA PUT IN-detta är ej politiskt korrekt, ändra texten eller byt låt! Men nu har Georgien bestämt sig för att hoppa av, georgierna ser ingen politik alls i dessa ord och menar att EBU gjort detta efter påtryckningar från ryssarna. Deras "Kool& Gang låt" är redan en succe på Youtube och lär spelas ännu mer efter detta beslut. Kan va bra för Finland och Sverige att dom droppar, hade säkert varit före i semifinalen, så låt oss nu hoppas att bägge hamnar på rätt sida av sträcket.



Scenen i Moskva

Leken i Östeuropa lär forsätta!

Inga kommentarer: