tisdag 12 maj 2009

Idag gäller det, håll tummarna för faaaaan!

Eurodom by night

Eurodome inside

















Idag gäller det, första semin ikväll och tre nordiska länder tävlar. Ingen av dem sitter säkert, själv hoppas jag alla skall kvala och så räknar jag med Danmark och Norge på torsdag.
Island kämpar med Malta om rösterna, Finland med sitt framförande och Sverige får hoppas på flip.

Igår en liten ABBAkväll på Eurodom, som ni vet är den musiken aldrig fel. Christer Björkman på scen med del andra svenskar > Fredrik Kempe, Shirley, Malena, Malenas körtjejer, Anna x 2 som är kör/danstjejerna för Grekland samt Islands Johanna.
Snackade med Anna x 2, har ett tufft uppdrag att både sjunga och dansa bakom Sakis. Killarna bara dansar och har det lättare uppdraget-grekisk jämlikhet. Varför två svenska tjejer i Greklands show, helt enkelt för att det ej finns grekiskor som kan både sjunga och dansa samtidigt, det ni!

Malmökillen Arash(Azerbadjan)va också plats, hur sympatisk som helst. Haft ett tufft schema de senaste veckorna och längtar efter semester med familjen, allt hänger ju på hur det går på lördag. Han skulle ta sig en drink och sedan gå och lägga sig. Han är ju låtskrivare och var säker på, att Finland går till final, hoppas han har rätt!.

Finska artiserna va inbjudna till ambassaden mellan repen, tufft schema för alla(menar ALLA) här, det gäller att synas så mycket som möjligt.


Finska Flameboysen med Lilian, Dom bränner 35ltr fotogen på scen!


Marko & Karoliina






Några bilder på scener ni kommer att få se ikväll!

Inledning











Sverige


Vitryssland

Schweiz


Schweiz


Makedonien

Israelisk fredsros








Montenegro




Island, sååå jäävla braaaaaaa


Finland, undrar om man kan stava till koreografi

Finland


Bulgarien


Bosnien - Herzegovina, säker finalist!?


Belgien


Moulin Rouge a la Armenien


Andorra

Inga kommentarer: