onsdag 11 maj 2011

Där satt den!


Det va lätt att vakna en morgon som idag, helt ok med ett par fjädrar i mungipan och dom va ju vit-blåa!!!!!


Måste medge att det började kännas tight när tre platser återstod och länder som Turkiet, Armenien och Ryssland också fanns kvar som kandidater. FEEL YOUR HEART BEAT och visst slog hjärtat! och då kom det FINLAND!

Gissade 7 rätt av tio, helt ok. Har en känsla av att ingen hade tio rätt, i så fall är det nån som ljuger.

Men vad gör Litauen där?? Varifrån kom dom? Och norska fansen som var rätt säkra på final fick hänga läpp, vi vet hur det känns för ifjol var det vår tur, en poängs marginal!
Och vart försvann Turkiet och Armenien? Men skrällar skall det ju komma och Turkiet är den största för alla säger ju(inklusive mig) ”men dom är ju alltid i final”. Deras fall i år kan ha varit att Belgien och Holland ej röstade i denna tävling, icke heller Tyskland.
Ordnung must sein heter det ju i detta land men det har strulat mer än nån anat. Vid insläppet igår kväll blev det allt en aningen rörigt, man fick släppa på säkerthetskontrollen för att få in alla i tid. Och sedan var detta med tekniken. Alla hade vi trott att detta skulle va ”lätt som en plätt” här men nejdå. Till all tur är man ej teknikansvarig för den personen har ej sovit gott i natt.

Undrar om jag skall resa hem idag, har ju varit på TV så nu är mission completed!














1 kommentar:

Ayla sa...

Oli varmaan hienoa olla paikalla!
Kappale ja esittäjä olivat niin aidot ja koko juttu oli niin mieleenpainuva erilaisuudessaan.
Suomi voitti kerran `Pahuudella` nyt on `Hyvyyden` aika voittaa.