onsdag 4 maj 2011

On the track...........

Det blev en aningens sent, till all tur rätt mycket cola i glaset igår lkväll för annars hade det varit tufft idag. Detta betyder ju att bilden ej tagen idag!


Vi skulle igår kväll på tur till Schweiz party men tjii fick vi, kom för sent och missade hela uppträdandet, så kan det gå när man sitter i presscentret till 20.30. Ingen middag denna dag heller och Helmut i närbutiken räknar oss redan som stammisar och märkt att vi gillar ost och chips.

Som sagt inget Schweiz utan i stället en lång promenad i kylan. När vi äntligen hittar en taxi så vet vi ju inte riktigt vart vi ska, joo till Euroclub men ingen adress! Gubben hittar fram även om allt som vi vet är att baren vi skall till ligger nära stora belysta pelare. Som tack lovade vi hålla på Lena(tyskan) i finalen.


Norskan och maltesen på plats på Euroclub, hysterin stiger, delegationsmedlemmar slår klackarna i taket, fram kommer vodka schnapps och Kräuterdrycker, kamerornas antal är många och fanfoton skall det tas till höger och vänster. Paradise Oskar också på plats men han tar det mera piano, det är ju ändå dagen före hans cd skall releases och han är verkligen ingen spektakeltyp.
Till all tur kommer vi ihåg adressen när vi skall hem, polisen önskar oss gonatt och önskar oss välkomna i morron igen.

On the track again, och ta mig på orden nu, på track skall vi - inomhus! Stavhoppsplatsen, diskusringen och längdgropen får vara i fred i dag i alla fall men man vet ju aldrig. Kolla, kolla när fjädrarna får sig en omgång!

Inga kommentarer: