onsdag 11 maj 2011

Ok, andra semirepet fixat!



Bosnien- Herzegovina; Final. Lätt som en plätt för en gammal räv.

Österrike; Blir en Dark horse i finalen, sjunga kan hon, WOW!

Holland; Mogen pojkbandslåt, övermogen för Eurovision. Finns för många yngre förmågor som ser till att poffertjelandets pojkar får sig adios.

Belgien; Toppen på en lounge bar i Oostende men icke i en hall med 37000 pax eller 120 miljoner tittare.

Slovakien; Slovakiska Koivistolaiset med amerikansk touch. Vet ej riktigt när den börjar- eller slutar och så drar dom på alla ord dock icke mer 3 minuter totalt.

Ukraina; Walking death kallade en kollega henne, kanske det?! Så mycket färg är det icke men kolla scenografin-häftigt. Den målas under låtens gång. Annars så fortsätter de tekniska problemen här, hoppas det blir en bristvara snart.

Moldavien; So lucky om dom åker hem. Boka in toa- eller fikapaus.

Sverige; Är Eric blyg, dryg, blasse eller osäker? Inte så högt i kurs men det va inte Ryback heller. Rösten försvann eller tog orken slut men han ger säkert järnet på torsdag och plockar fram allt när det gäller.

Cypern; Har lånat Sakiskängorna från Moskva, tanten som dom har på scen kunde snurra repet lite snabbare på sista rehearsal och tuppa av för ett par dgr.

Bulgarien; Paradise Oskar träffade henne på Opening partyt och hotade med att flytta till Bulgarien- vad gör man inte för att va reporters till lags. Och om örhänget skulle gå sönder så kan Lilian låna några fjädrar- different colours available.

Makedonien; Inte min låt, rätt gräslig egentlighen men tror den sjungs på nytt på lördag. Ryskt, ni kakalijn, ni kamajaaaaaaaaaaaaaaaaaa……

Israel; She’s back men, men, men…….Har tydligen glömt var hon skall stå när låten börjar, icke så imponerande.

Slovenien; Gåshud. Lovely. Stylish, so good!

Rumänien; Tom Jones början på låten. Brittisk pojkbandsstuk. Vilket charmtroll. Hoppas utlandsrumänerna röstar nu.

Estonia; Kardan et Jaani peab koju soidma reedel. Låten bra att lyssna till men inte denna soppa på scenen. Tivoli i New York.
Belarus; I love Hindersby, I love Hindersby. Nej inget konstigt alls. Hon får skruva på lite mera volym om det skall bli till nåt.

Lettland; En liten stylist hade säkert gjort det hela bättre, undrade i vilken affär dom hittade dessa trasor. Sjunga kan killarna men har för många länder med typ av låtar att tävla emot bi detta heat.

Danmark; Jaa, nej, nej, jaa, jaa, jaa. Brittpop eller vad detta nu skall kallas. Hans tefatsögon samlar rätt många poäng.

Irland; Har kommit över denhär åldern. Tar en del av röster som kunde fört Estland till final.

Räknar med att en stor del av länderna nedan tar sig till final, väntar med spänning på flipsen and flopsen, på torsdag vet vi.

Bosnien- Herzegovina

Österrike

Sverige

Makedonien

Slovenien

Rumänien

Danmark

Irland

Cypern

Ukraina

Inga kommentarer: