fredag 21 maj 2010

Vitrysk förlovning!





Riktig mat, gu va gott
Träffade kompisar vid Aker Brygge, kyckling, rosé och Eurovisionsskvaller, nu är sommaren invigd!

Hade glömt laddaren på arenan så det va bara att ta buss 31 ut till Telenorarenan igen för jag hade ju ej kunnat sova när datorbatteriet ej är laddat,tillbaks, duscha, på med pastellkläder för det skulle de va när man går på Vitrysslands party. En Pelinkovac on the road och iväg.
Ganska få hade förstått vad pastell betyder, de va Lilian jag och några till. Inte heller de vitryska delegaterna hade förstått klä sig rätt. De va också förlovning på g, två av medlemmarna i 3+2 skulle byta ringer och bla, bla, och de va ju ganska klart att det skulle va en av de tre och en av de två, vi snackar ju dock allt om Vitryssland!



En del uppträdanden, det hölls tal, det sjöngs, det delades ut presenter, oj,oj så många vackra ord. Kändes lite patetiskt men vad gör man inte för att få publicitet. Babuska Junior dvs Alexa som va host har blottat det mesta i Playboy, vilka hyllor hon har, äkta, nej knappast! Blir säkert ej vald till Eurovision Babe. Hon påstod även att Alexander Ryback var hennes ultimate dream, hon skulle säkert täcka honom.





Alexander Rybacks föräldrar va på plats för att gratulera paret. Och lite senare dök Alexander själv upp, drog en låt och vips va han borta, så också fiolen.
Moldavien tycks uppträda på varenda party, sjunger här och dansar där men det gäller att synas. Deras värdinna Inger verkar va en järnlady- dom kallar henne ”MAMA”- hon dansade vilt på golvet, precis just som man skall göra- shake loose när man har möjlighet.

En liten romans kunde uppstått på mellan Finland och Bosnien-Herzegovina men jag det blev nog inget av det, såg dock söta ut tillsammans.


Många av låtarna spelades i remix variant, Israels ballad i remix version funkar att dansa till, likaså upp-poppade Schweiz!
Letkajenkka??


NY DAG OCH NYA ÄVENTYR PÅ G!


Tvungen att hinna i tid till arenan för Greklands rep, en av mina favoriter. Och visst är dom duktiga, energy, etno, ancient Greece, dance, power, greek spirit, greek moves vill man få fram med låten och det lyckas dom med. En massa olika blodnationaliteter far fram i ådrorna på gänget- grekiskt förstås men även armeniskt, georgiskt, ryskt, tyskt, amerikanskt samt portugiskt.



Morgondagens filmklipp skall också göras under dagen och låttitlar som skall va med kommer från Grekland, Estland, Azerbadjan, Ryssland kanske Rumänien- få se om manuset ändras! Bergmangänget på g igen, ska försöka låta bli att skratta! Vi kommer annars att behöva en fotboll, har nån en som vi kan låna??


Den absolut mest besökta presskonferansen so far va Islands, en typisk gammaldags schlagerdänga, tror denna tid är förbi. Skall Island eller Danmark göra en Kate Ryan, Danmark gissar jag! Kate Ryan = favorit som ej kommer till final




OGAE röstningen som pågår!

Inga kommentarer: