lördag 19 maj 2012

Det är mycket nu!

Torsdagen skulle avslutas på Euroclub dans inklusive middag, nåja det är sällan rätt att äta hamburgare för mig, fylla magen väl och så toppa med lite pommes så att man orkar stuffa på dansgolvet var baktanken.


Blev en trevlig kväll, Lilian blev kompis med chefen i baren och vi blev bjudna på Baileys, mums…… Nåja men vem brukar säga nej till en gratis drink a la Baileys en sen natt i Baku, smakade egentligen bra även om jag just slängt ned en Jäger i strupen!!

Bemanningen höll jag ett öga på , dom va totalt 19 personer bakom bardisken, alltså nitton, yhdeksäntoista, nineteen. Och så fanns det an massa ute på golvet, ingen aning om hur många totalt men hemma hade det kanske varit 3-4 bakom disken. Och städningen funkade, allt emellanåt kom en kille med en meterbred borste och tog bort skräpet.

Vakter är ingen bristvara här heller, känns som dom vimlar överallt, överallt. Hellre för många än för få!

Och så är det toaletterna, här har dom fattat poängen dvs att folk, jag menar gäster ej skall stå i kö till toan utan konsumera. Det var närmare 20 pissoarer efter varandra och ytterligare en massa låsbara koppin, just fabulous ur business-synpunkt sett, så jävla smart.

På fredagen skulle vi till TV kanalen SES TV, visste inte riktigt vad vi gav oss in på men det kommer säkert nåt bra ut ur detta också, PR, PR!! Och inte vet vi ännu vad som kommer ut av detta, kanske en snutt av oss på nån TV kanal. Vi var populära på stationen, det var emellanåt många inne i rummet. Företaget har en Tv kanal, websidor förstås, tidning och så en resebyrå. Alla var supertrevliga, detta med en ödmjuk stolthet över landet och befolkningens ursprung finns bara där, detta är nåt som behöver upplevas, omöjligt att förklara. Vi diskuterade om Eurovision, hur vi upplevt Baku och Azerbadjan, den lokala maten. Maten gillar vi, mycket grillat kött med grönsaker. Lilian konstaterade att förr i världen var det Nobel som var länken mellan Azerbadjan och Sverige, nu är det musiken, Sverige har ju de senaste 4 åren skrivit bidraget för Azerbadjan och senare i veckan skall vi ta ett besök hos Nobel och kolla om det finns några Ikea möbler i hemmet.

Kanske det vore ide att starta en resebyrå och börja kuska människor mellan Lappland och Baku. Nordborna skulle gilla Baku och att hälsa på Jultomten i Lappland för Azererna vore ej fel.

Ryssland
Ungern





Irland






Moldavien















Österrike




Malta

Holland





 

Makedonien






Vitryssland





Ukraina




Bulgarien

Ryssland, Ungern, Österrike, Moldavien, Irland, Serbien, Makedonien, Holland, Malta, Vitryssland, Portugal, Ukraina och Bulgarien har tränat idag. Ryssland, Ungern, Moldavien , Serbien, Ukraina och Vitryssland går till final de andra kan hamna på vilken sida som helst.

Inga kommentarer: