söndag 20 maj 2012

Opening party or..................



Öppningen av Eurovisonen skedde på lördagen. Här högg arrangörerna i sten, detta var en miss och jag  undrar hur många som var nöjda med tillställningen för jag är säker på att förväntningarna var rätt höga, man har satsat stora pengar på mångt och mycket men man lyckas inte med en öppning av tävlingen . Att man limmar röda mattan ännu när gästerna skall komma var ju ingen bra början. En del av gästerna fick sitta rätt länge i bussarna eftersom det blev ” hemoroider”  vid ingången på grund av mattan och sedan all press.

Hur man riktigt tänkt att det skulle funka inne is alen har jag ingen aning om. Det hade ju varit en dröm att organisera ett sådan här tillställning och kunna göra nåt unforgettable av det, kanske det blev det nu men på ett icke så bra sätt. till och delegationerna fick pröjsa för maten, piiiiiiinsamt.

Ett fyrverkeri går av stapeln också men vad är det för ide när 98% av gästerna är inne i en restaurang! Får ofta frågan att have you tried azerbadjani food- nå, nu kunde man gett smakprov i alla fall!













Det va skorna som gjorde festen, många meter klack om vi skulle slå ihop alla centimetrar!




Bon Soir. Det är vi som skall ta hand om programledarrollerna i nästa års Eurovision har vi tänkt! Avtalet ej underskrivet ännu!

Inga kommentarer: